De ziua ei, Jo a cântat în premieră melodia „Stinge-mi luna“

Pe 29 august, Jo, una dintre cele mai populare și iubite artiste ale momentului, și-a sărbătorit ziua alături de prieteni, de familie și de oameni din media. Înainte de tort, aceasta le-a “servit” în premieră celor dragi cel mai nou single pe care urmează să-l lanseze: „Stinge-mi luna“.

Jo_party 23 ani

Muzica este compusă de Șerban Cazan, Smiley, Florin Boka și Theea Miculescu, iar versurile sunt scrise de Șerban Cazan și Theea Miculescu. Fiind o petrecere aniversară, Jo a cântat live cele mai de succes piese ale sale, printre care “Cu un picior în rai”, „Mă întreabă inima” și „Până vara viitoare”, alături de Randi.

„A fost o seară în care am petrecut frumos alături de prietenii mei, de familia mea și de familia muzicală: Famous Production și Cat Music! Ei sunt oamenii care m-au ajutat să colorez primii 23 de ani din viață într-un tablou cu nuanțe intense și tot ei sunt primii care au avut ocazia să asculte viitorul meu single, ‘Stinge-mi luna’, o piesă în care îmi cânt sufletul și pe care abia aștept să o ascultați și voi integral”, a spus Jo.

Printre vedetele prezente la petrecere s-au numărat Lidia Buble, DJ Sava, Irina Rimeș, Randi, BRomania, Nicole Cherry, Nicoleta Nucă și Dorian Popa.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here