VIDEO Cabral a găzduit evenimentul de lansare a filmului „Hitman’s Bodyguard: Care pe care“

O comedie explozivă în care competiţia dintre protagonişti face deliciul publicului, „Hitman’s Bodyguard: Care pe care“ a beneficiat de o avanpremieră specială efervescentă şi plină de provocări haioase, pe care inegalabilul showman Cabral a moderat-o la Grand Cinema & More.

cabral URS56849_0003

Aşa cum Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson, unul bodyguard de top şi celălalt asasin de elită, încearcă să-şi demonstreze supremaţia în film, zece concurenţi curajoşi au intrat în ringul amenajat în foaierul cinematografului şi şi-au testat abilităţile în aplauzele publicului prezent. Cabral i-a împărţit pe echipe şi i-a supus la cinci probe surpriză, menite să le testeze simţul umorului, capacitatea de improvizaţie şi, bineînţeles, forţa fizică.

Susţinuţi cu glume de Cabral, concurenţii s-au străduit pe rând să facă cea mai bună interpretare a piesei „I Will Always Love You”, să devoreze o pungă de popcorn în timp record, să fie cei mai puternici la probele de sfoară şi skanderbeg, dar şi să îşi ţină partenera în braţe cât mai mult timp. Eforturile au fost răsplătite cu premii pe măsură, multă distracţie şi aplauzele unui public numeros. Printre vedetele care au participat la evenimentul de lansare s-au mai numărat: Carmen Negoiţă, Catinca Roman, Liviu Vârciu, Kamara, Denisa şi Raluca (Bambi), Cătălin Cazacu, trupa Zero şi Claudia Ghiţulescu.

La final, buna dispoziţie s-a mutat în sala de cinema, unde toată lumea a urmărit în avanpremieră filmul „Hitman’s Bodyguard: Care pe care”.

Comedia îl aduce pe Ryan Reynolds în rolul celui mai bun agent de protecţie din lume care primeşte ingrata misiune de a-l apăra pe inamicul său nr. 1, un notoriu asasin plătit, interpretat de Samuel L. Jackson. Neobositul bodyguard şi explozivul criminal au fost rivali toată viaţa, însă acum trebuie să reziste împreună 24 de ore şi să înveţe să colaboreze. Din Anglia până la Haga, aceştia trec prin urmăriri explozive, permanente schimburi de replici comice şi acide, curse contracronometru pe apă şi o confruntare sangeroasă cu un dictator nemilos (Gary Oldman). Salma Hayek întregeşte distribuţia în rolul letalei soţii a lui Jackson.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here