De ziua lui, Manuel Dinculescu a primit un tort de la Antonia

Manuel Dinculescu a primit un tort de la Antonia, de ziua lui de naștere! Matinalul Radio 21 a împlinit frumoasa vârstă de 35 de ani și a fost sărbătorit așa cum se cuvine, în direct, în prima ediție PatruLA 21 din 2014!

Manuel DinculescuVlad Craioveanu, DJ Andi și Orlando i-au pregătit colegului lor o mulțime de surprize, printre care și Antonia, care i-a adus un tort și i-a cântat live o melodie – Killing me Softly.

Prezent în studioul Radio 21 a fost și Titi Aur, idolul lui Manuel Dinculescu, de la care acesta a primit cadou o cursă cu mașina, pe două roți, precum și un curs întreg de pilotaj! Dinculescu a fost emoționat până la lacrimi și i-a mărturisit în direct lui Titi Aur că este cel mai mare fan al său: „Mă uitam la cursele de dumneavoastră și îmi imaginam, în visele mele, că sunt copilotul dumneavoastră la cursele pe care le făceați.”

Dimineața a început însă în forță pentru Manuel Dinculescu, băieții de la PatruLA 21 i-au pus gând rău fix de ziua lui și au chemat două antrenoare de fitness, care au făcut cu el o serie de exerciții de înviorare, dar i-au testat și rezistența fizică după mesele de sărbători. Dinculescu a făcut flotări și sărituri în direct iar la final a luat-o la fugă pe scări și a decretat: „M-au răpus cârnații și cartofii prăjiți!”. Și, pentru că verdictul a fost că are nevoie să facă sport, matinalul Radio 21 a primit cadou un abonament la o sală de fitness.

„Paradoxal, după o săptămână de schi m-am îngrășat! După sport, dai iama în bunătăți”, a mărturisit Manuel Dinculescu. „Adevărul e că la schi e mai bine să fii mai gras, că ai mai multă viteză la vale!” a completat Orlando.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here