Kanye West vrea să-şi petreacă luna de miere în spaţiu

Rapperul Kanye West vrea să-şi petreacă luna de miere în spaţiu alături de Kim Kardashian, muzicianul american urmând să plătească un milion de dolari pentru fiecare noapte pe orbită.

Kayne WestRapperul este “obsedat” de călătoriile spaţiale şi a convins-o pe logodnica sa, Kim Kardashian, să macheze căsătoria lor printr-o vacanţă intergalactică. “Kanye e obsedat de ceea ce înseamnă spaţiu şi de tot ce înseamnă ştiinţă. Acum, el îşi doreşte să petreacă luna de miere în spaţiu. La început, Kim nu a fost încântată de această idee, dar Kanye a convins-o să accepte, spunându-i că această vacanţă va putea fi prezentată în reality show-ul ei”, a declarat o sursă.

Kanye vrea să îmbarce la bordul CSS Skywalker, o staţie spaţială privată pe care compania Bigelow Aerospace o va construi pe orbită, amplasată la aproximativ 400 de kilometri deasupra Terrei şi care prevede ca participanţii să se pregătească timp de trei luni participând la cursuri de antremament destinate astronauţilor, notează Mediafax.

O sursă a declarat pentru ediţia britanică a revistei Grazia: ”Kanye spune că aceasta va fi cea de-a treia lună de miere a cuplului, având în vedere că staţia spaţială nu va fi gata anul acesta. Aşadar, ei vor avea alte două oferte până atunci. Ei deţin mai multe milioane, aşadar banii nu reprezintă un obstacol”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here