De ziua lui, Vlad Craioveanu s-a dus cu pluta motorizată pe Dâmbovița

Vlad Craioveanu a împlinit luni, 30 septembrie, frumoasa vârstă de 36 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere vâslind pe Dâmbovița.

vlad craioveanu

Craioveanu a înnotat mai întâi în traficul infernal din București, ca să ajungă pe ponton la Unirii, unde îl aștepta barca, iar azi-dimineață, la 8:30, a plecat pe Dâmbovița, luând cu el de pe drum și doi ascultători curajoși care se aflau în stația RATB de la Unirii.

Nebunia a durat 30 de minute, timp în care Vlad Craioveanu și cei doi ascultători au ajuns cu barca până la Bibiloteca Națională și înapoi. Pe la mijlocul drumului, motorul bărcii s-a oprit, dar Vlad a salvat situația și s-a apucat de vâslit impotriva curentului până la pontonul de la Unirii.

“Am vrut și plută și fluture și bras, de ziua mea. Dacă nu reușeam să fac pluta, făceam umpluta”, a spus râzând Vlad Craioveanu, în direct de pe pluta motorizată.

“Am prins valuri de 30 de kilometri, două sirene, deci aș putea fi mai șmecher decât Mazăre la Constanța. Am avut steag, fiindcă noi ținem steagul sus la Radio 21 și am apreciat existența vestelor de salvare”, a completat Vlad.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.