sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăȘTIRIMembrii formaţiei Fly Project au fost blocaţi 24 de ore pe acoperişul...

Membrii formaţiei Fly Project au fost blocaţi 24 de ore pe acoperişul unui hotel

Timp de aproape 24 de ore, băieţii de la Fly Project au fost blocaţi pe acoperişul celui mai mare hotel din Bucureşti, pentru filmările videoclipului piesei „Toca Toca“.

fly-project

„Toca Toca“ a intrat în difuzare pe toate radiourile naţionale imediat după lansare şi feedback-ul internaţional este excelent, aşadar va avea în curând un videoclip pe măsură, filmat pe acoperişul Rin Grand Hotel şi realizat de regizorul Alex Ceauşu, împreună cu echipa de producţie Ador Media.

Clipul prezintă povestea a două personaje surpriză care, după multe peripeţii, ajung la o super petrecere pe scena căreia cântă formaţia Fly Project.

„Toată lumea s-a distrat la filmări, am uitat că avem de filmat şi ne-am comportat ca la un concert normal. Pentru toată lumea a trecut foarte repede, deşi era frig şi nu am făcut pauze“, a spus Tudor.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.