Delia a anunţat că va mai susţine un concert la Sala Palatului, pe 3 aprilie

Datorită numărului mare de bilete vândute din toate categoriile într-un timp record, iar 3 categorii sunt deja sold out, Delia a decis, alături de managementul ei, să susţină şi un al doilea show, pe data de 3 aprilie 2016, ora 20:30.

Welcome to DeliriaAnul trecut, concertul “Pe aripi de vânt” a avut o producţie de peste 200 de oameni, care au lucrat neîncetat 3 luni şi au fost folosite 100 de costume, cu sute de ore de pregătiri şi repetiţii.

Concertele de pe 2 şi 3 aprilie 2016 înseamnă mult mai mult decât atât-un show complex, de care sigur se va povesti, despre tot ceea ce presupune delirul artistic al Deliei.

“Welcome to Deliria este un show în universul nebun al imaginaţiei mele. Un show în care totul este permis, publicul va fi purtat într-un spectacol ireal, locul unde regulile de zi cu zi nu mai există. Deliria e un tărâm cu totul special, practic e parte din mintea, imaginaţia şi visele mele. Într-un fel… e real! Cu siguranţă, oamenii vor pleca cu o stare de bine şi frumos”, declară Delia.

Biletele s-au pus în vânzare online pe bilete.ro, eventim.ro, salapalatului.ro şi în magazinele Germanos, Vodafone, Orange, InMedio, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Librăriile Cărtureşti, benzinăriile OMV şi oficiile Poştei Române.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here