Toto Cutugno plănuieşte să viziteze Transilvania

Aproape la fiecare concert pe care Toto Cutugno îl susţine în ţara noastră, povesteşte cât de mult iubeşte România, pe care o consideră o a doua casă. 

Toto CutugnoŞi, pentru că nimic nu se compară cu peisajele frumoase din Transilvania, Toto i-a anunţat deja pe organizatorii concertului de la Cluj-Napoca, din 13 martie, că doreşte să vină mai devreme în ţară special pentru a vizita Salina Turda şi Sighişoara şi de ce nu, poate chiar şi cimitirul vesel de la Săpânţa.

Toto Cutugno a dezvăluit că abia aşteaptă să afle mai multe despre Salina Turda-“minunea” din subteran despre care vorbeşte o lume întreagă şi care a fost plasată în topurile celor mai interesante, fascinante şi inedite locuri de vizitat de pe planetă şi despre Sighişoara-a citit pe internet că este singura cetate medievală din Europa care este încă locuită.

Celebrul artist şi-a promis că va profita de cele două zile libere de dinainte de concert, pentru a vizita frumuseţile Sighisoarei, printre care şi Turnul cu ceas din Sighişoara, un monument istoric emblematic al zonei.

 

Biletele pentru concertul de la Cluj-Napoca, din 13 Martie 2016 se găsesc în următoarele locaţii: casa de bilete a Sălii Polivalente, Librăria Librarium Universităţii, la agenţia de bilete a Teatrului Naţional, la standul Ticketnet din Cora, la standul Ticketevent din Iulius Mall, la magazinele Orange, Vodafone, Diverta, Germanos, Inmedio şi în agenţiile TUI TravelCenter.

Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe: biletoo.ro, biletmaster.ro, eventim.ro, bilet.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, ticketnet.ro.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here