Delia a prezentat al patrulea episod „Seria Delirică“ din show-ul „Welcome to Deliria“

Delia ne surprinde cu #SeriaDelirica, o serie de 5 episoade din mega-concertul susţinute la Sala Palatului. Primele 3 episoade din show-ul “Welcome to Deliria” sunt online şi au adunat peste 2 milioane de vizualizări pe YouTube. Astăzi, artista lansează episodul cu numărul 4, iar ultimul episode va fi lansat luni (30 mai), ora 12.

Welcome to Deliria

Concertul “Welcome to Deliria” a însemnat pentru cei peste 8000 de spectatori prezenţi la Sala Palatului o întâlnire cu “mintea” Deliei, o lume de poveste, plină de culoare. Şi pentru că orice poveste are un povestitor, o mască a dat glas poveştii, iar Delia a condus publicul într-o lume feerica, cu interpretări senzaţionale şi elemente inedite, non-conformiste, zeci de ţinute şi coregrafii, dar şi invitaţi ‘delirici’.

Delia a început concertul cu hitul “Pe aripi de vânt”, cu care a încheiat concertul de anul trecut de la Sala Palatului, iar de la “Parfum de fericire” şi până la “Gura ta”, Delia a purtat în universul ei spectatorii prezenţi la Sala Palatului. Alături de invitaţii show-ului, Carla’s Dreams, Adrian Despot, Gabriel Cotabiţă şi Deepcentral a trecut de la emoţie sinceră, la tumult, nostalgie, extravaganţă.

Episodul 4 începe cu o grandioasă reinterpretare a celebrei “Blestem” combinată cu şi mai celebra “Kashmir”. Tot la flaut, Delia ne încântă şi cu versiunea ei a “Fată verde”, piesă cântată original de Pheonix, iar momentul “Doar pentru tine” a creat emoţie fără limite.

Odată cu mega-concertul de la Sala Palatului, Delia a lansat şi un nou album. “Deliria” este al 4-lea material discografic al artistei, care include pe lângă hiturile “Gura ta” (feat Deepcentral), “Da, mamă”, “Cum ne noi” (Carla’s Dreams), şi piese noi ca “1234 (Unde dragoste nu e)”, “Ce zodie eşti?” (feat Marius Moga) sau “Cine m-a făcut om mare”.

În urma acestui succes fulminant, Delia va porni într-un turneu naţional cu The Essence of Deliria, varianta concentrată a show-ului de la Sala Palatului, concert ce va fi disponibil atât pentru publicul larg, cât şi pentru petrecerile corporate.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here