„Te cunosc de undeva“ își alege câștigătorul pe 28 mai, printr-un spectacol grandios

“Te cunosc de undeva!” își desemnează sâmbătă, 28 mai, de la ora 20.00, câștigătorul celui de-al nouălea sezon. Acesta va fi ales dintre Theo Rose, Feli Donose, Liviu Teodorescu, Geørge, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu care, pentru Marea Finală, au pregătit momente grandioase, pline de culoare, grație și ritmuri frenetice.

Antena 1La sfârșitul show-ului lor, colegii nefinaliști, Anca Țurcașiu, Nicoleta Nucă, Paula Chirilă și Rareș Dragomir, și jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan, îl vor alege pe campionul acestui sezon.

Așadar, pentru Marea Finală, Geørge a primit din partea ruletei un travesti care are ceva din toate femeile pe care artistul le-a jucat pe parcursul sezonului, pe scena transformărilor: personajul Satine, din musicalul “Moulin Rouge”. Prietenii săi, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, îi vor aduce la “Te cunosc de undeva!” pe Morticia și Gomez Addams, din “Addams Family”, celebra familie ai cărei membri înspăimântă multă lume, atunci când își fac apariția.

Theo Rose va spune o poveste muzicală potrivită pentru orice vârstă, transformată în Dorothy din “Vrăjitorul din Oz”, și îi va avea alături pe Omul de Tinichea, Leul cel Laș și Sperietoarea de ciori. Liviu Teodorescu va juca în această seară un rol negativ, acela al lui Iuda, din celebra operă rock “Jesus Christ Superstar”, semnată de Andrew Lloyd Webber și Tim Rice, în timp ce Feli Donose va fi Stephanie, personaj căruia Kate Hudson i-a dat viață din musicalul “Nine”.

Din Marea Finală nu va lipsi Florin Ristei, care va susține un moment special alături de trupa sa, FreeStay, și de cei șase finaliști. Și, pentru că la “Te cunosc de undeva!” va fi seara musicalurilor, prezentatorii Alina Pușcaș și Cosmin Seleși împreună cu jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan se vor transforma, la rândul lor, în personaje și vor interpreta cântece din celebrul spectacol “Chicago”.

La rândul lor, cei patru nefinaliști Anca Țurcașiu, Paula Chirilă, Nicoleta Nucă și Rareș Dragomir vor cânta în Marea Finală, dar alături de jurați. Ei vor interpreta hituri românești de mare succes, inspirate de melodii internaționale, dar și piese ale unor cântăreți străini care și-au introdus în repertoriu fragmente din hiturile noastre. De asemenea, în această ultimă ediție, va fi ales cel mai bun personaj dintre cele 140 de transformări ale celui de-al nouălea sezon.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here