Delia: „Îmi place Chirilă. E funny, e un personaj real“

Marți, 4 noiembrie, cu o zi înainte de aniversarea a 11 ani de Kiss FM, Delia și Grasu XXL au venit în studioul radioului numărul 1 din România, unde au susținut un concert în cadrul matinalului prezentat de Sergiu și Andrei.

Delia Matache KISS FMDupă ce au cântat live Vino la mine și Lala Song, artiștii au fost intervievați de realizatorii matinalului, care au aflat ce preferințe au artiștii în materie de filme și talent show-uri.

„Nu urmăresc seriale, pentru că serialele mă fac să mă uit încă o dată și încă o dată și încă o dată și nu-mi place să fiu condiționată de niciun serial. Nu frate, film artistic. Gata, pa, la revedere!”, a declarat Delia, dezvăluind că ultimul film pe care l-a văzut a fost Înainte să adorm, cu Nicole Kidman.

Andrei a întrebat-o pe Delia ce jurat de la Vocea României îi place, aflând că artista îl preferă pe solistul trupei Vama. „Îmi place Chirilă. E funny, e un personaj real”, a răspuns ea.

La rândul lui, Grasu XXL și-a imaginat ce-ar face dacă ar ajunge jurat la această emisiune. „Dacă ajung acolo, vă garantez eu că Moga va pleca plângând”, a spus el.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here