Trupa Simply Red se reuneşte, în 2015, pentru un turneu care marchează 30 de ani de la înfiinţare

Trupa pop britanică Simply Red se va reuni în 2015 şi va porni într-un turneu care marchează 30 de ani de la înfiinţare, la cinci ani de la cel mai recent concert, susţinut în decembrie 2010, la Londra.

simply-red-4fded0bd7bafa

Trupa britanică Simply Red va pleca într-un turneu european în 2015, urmând să susţină 35 de concerte în 11 ţări , începând din 20 octombrie, pentru a marca astfel 30 de ani de la înfiinţarea grupului, informează bbc.com. “Îmi plac aniversările, iar aceasta este una importantă. Pare că momentul este potrivit”, a declarat Mick Hucknall, solistul grupului.

Primul concert va avea loc pe 20 octombrie 2015 în Odense, Danemarca, urmat de show-uri în Varşovia, Praga, Viena, Munchen, Stuttgart, Frankfurt, Hamburg, Berlin, Hanovra, Dortmund, Leipzig, Koln, Mannheim, Basel, Geneva, Roma, Milano, Paris, Antwerp, Amsterdam şi încheindu-se cu alte 14 spectacole în Marea Britanie şi Irlanda, ultimele două având loc la Londra.

Simply Red, printre ale cărei hituri se numără “Holding Back the Years” şi “Money’s Too Tight to Mention”, a cântat ultima dată în concert în decembrie 2010, la Londra.

În turneul aniversar, pe scenă vor fi prezenţi saxofonistul Ian Kirkham, chitaristul Kenji Suzuki şi basistul Steve Lewinson, alături de solistul Mick Hucknall.

Într-un mesaj scris de mână şi publicat pe site-ul formaţiei, simplyred.com, Mick Hucknall a spus: “Salut tuturor! Sunt fericit să sărbătoresc alături de voi cei 30 de ani ai noştri de muzică. Sperăm că vă veţi bucura de spectacole la fel de mult ca şi noi. Ne vedem acolo!”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here