Delia, propunere indecendetă de la un concurent „iUmor“: „Dacă vrei, jucăm poker pe dezbrăcate“

Atunci când spui „iUmor”, gândul te poate duce la orice: de la momente de teatru, la stand-up, de la muzică, la coregrafii amuzante sau de-a dreptul şocante, de la circ şi până la numere excepţionale de magie şi multe altele ce nu de puţine ori i-au lăsat pe cei trei juraţi ai emisiunii pur şi simplu fără replică.

iUmor Antena 1Aşa s-a întâmplat şi în cel de-al nouălea episod al show-ului de la Antena 1, când pe scena concursului şi-a făcut apariţia Vlad Grigorescu.

Tânărul de 29 de ani i-a cucerit pe juraţi cu un număr impecabil de magie combinată cu mult, mult umor. I-a determinat pe Delia, Mihai şi Cheloo să râdă în hohote şi chiar să îl aplaude secunde în şir, încheindu-şi momentul cu o propunere pentru Delia: „Dacă vrei, putem să jucăm poker pe dezbrăcate!”. În aplauzele întregii săli, jurata i-a mărturisit că nu-şi poate scoate decât penele, făcând referire la turbanul pe care îl purta atunci.

„Este înspăimântător de bine pus la punct!”, le-a spus Cheloo colegilor săi, despre prestaţia lui Vlad, completând: „Este 100% impertinent, dar cred că e cel mai bun act de până acum! E foarte clar că e un timid în viaţa de zi cu zi şi, cumva, cunosc foarte bine mecanismul”.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here