luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRIRecord absolut pentru Andra: zece milioane de vizualizări pe YouTube pentru piesa...

Record absolut pentru Andra: zece milioane de vizualizări pe YouTube pentru piesa „Without you“, la doar şase zile de la lansare

Andra a reuşit să înregistreze un record spectaculos! Cel mai recent single,”Without you”, împreună cu David Bisbal, are peste zece milioane de vizualizări în doar şase zile de la lansare.

Andra si David Bisbal

E o performanţă fără precedent în România. Imediat după lansare, videoclipul a avut o performanţă incredibilă, având două milioane jumătate de vizualizări în primele 24 de ore.

Andra este cea mai iubită artistă de la noi, iar acum este şi primul artist care depăşeşte orice record al unui artist român de până acum.
Artista a reuşit record după record de vizualizări de la”Iubirea schimbă tot” până la cel mai recent single al Andrei, „Without you”.

„Mă bucur enorm că vă place „Without you”! Vreau să vă transmit multă energie pozitivă cu noua mea piesă, alături de David Bisbal!”, a spus Andra.

„Sunt convins că va fi hitul verii, este o piesă în care cred foarte mult!”, a adăugat David Bisbal.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.