Delia şi Cheloo s-au oferit să-l cunune pe Mihai Bendeac

Prezenţe constante pe piaţa media din România, pe cei trei juraţi de la „iUmor“, emisiune difuzatã duminica, de la ora 20.00, la Antena 1, îi leagã prietenii vechi. Dacã între Delia şi Cheloo relaţia s-a „sudat“ în cadrul emisiunii „X Factor“, tot de la Antena 1, din al cãrei juriu au fãcut parte amândoi la un moment dat, de Mihai Bendeac o leagã sentimente şi mai puternice, actorul fiindu-i Deliei chiar cavaler de onoare la nuntã.

bendea cununat delia cheloo nasi

Juraţii au decis sã continue acest gen de legãturi, astfel cã, atunci când Mihai Bendeac le-a citit un SMS pe care tocmai îl primise, într-o zi de preselecţii „iUmor”, de la iubita sa, care îl întreba daca vrea sã îi cumpere ceva de mâncare, Delia şi Cheloo nu au ratat ocazia sã îl tachineze.

„Vezi ce înseamnã o relaţie la început?“, a spus rapperul, iar Delia a continuat imediat: „Hai, când vã cãsãtoriţi?”. Nimeni nu se aştepta însã ca lucrurile sã meargã mai departe de atât, aşa cã propunerea lansatã de Cheloo i-a lãsat fãrã cuvinte: „Vrei sã îţi fiu naş? Întreab-o, vrei sã fie Cheloo naşul nostru de cununie?”, „Şi eu naşa?”, a completat imediat Delia, care i-a reamintit lui Mihai un aspect important din cadrul cununiei religioase: „Vezi cã finii pupã mâna naşului”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here