Deepcentral a lansat un graphic video pentru piesa „Ochi de copil“

Doru Todoruţ şi George Călin, adică Deepcentral, una dintre cele mai longevive trupe din România, revin cu un nou single, numit sugestiv „Ochi de copil“.

deepcentral ochi de copil

Noua melodie este una de stare, care abundă în emoţii şi care te duce cu gândul la copilărie, la locurile natale şi la sentimentul de ocrotire pe care doar părinţii sau familia ţi-l pot oferi. Ca toate piesele Deepcentral, „Ochi de copil“ este scrisă şi compusă de cei doi componenţi ai trupei, Doru şi George, în studioul lor, HitCentral.

„Ne aflam într-o dispoziţie pozitivă, eu şi George ne simţeam inspiraţi şi întâi am compus piesa fără text şi ne-a plăcut tare mult rezultatul final“, a spus Doru Todoruţ. „Noua piesă inspiră inocenţă, face trimitere la anii copilăriei şi îndeamnă pe fiecare dintre noi să îşi amintească de clipele din copilăria pe care cu toţii o lăsăm în urmă până la urmă“, a completat George.

După ce au finalizat linia melodică a piesei, băieţii au schiţat textul într-o nouă zi, fiind motivaţi de o altă stare de inspiraţie. Cu toate că piesa a trecut prin mici modificări până la forma finală, titlul ei a fost cel care i-a pus în dificultate, însă ulterior cei doi au găsit formula perfectă.

Videoclipul noului single „Ochi de copil“ se bucură de un concept original, puţin diferit de stilul cu care trupa Deepcentral şi-a obişnuit fanii până acum. De data aceasta, au ales să nu apară în videoclipul noii piese, ci scenariul acesteia să fie compus dintr-un clip grafic care are scopul să scoată în evidenţă mesajul.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here