Delia, Ştefan Bănică și Horia Brenciu pornesc în căutarea factorului X

Cel de-al patrulea sezon al megashow-ului X Factor va începe în această toamnă la Antena 1, însă pregătirile sunt în toi.

Juriu X Factor

Duminica aceasta, la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti, noua generaţie de juraţi porneşte în căutarea factorului X, printre miile de concurenţi care s-au prezentat la preselecţii. Delia, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică sunt cei care au misiunea de a selecta cele mai mari talente ale României în acest sezon şi de a-i pregăti pentru celebritate pe cei mai buni dintre ei, urmând ca unul singur să intre în posesia marelui premiu.

Cei trei artişti sunt în premieră în această formulă într-un show de divertisment, iar Ştefan Bănică este pentru prima dată în rol de jurat: “E prima dată când colaborăm şi nu e vorba de orice emisiune, ci chiar de X Factor, care este un proiect de mare anvergură şi responsabilitate, pentru că vorbim de o selecţie de talente la nivel naţional şi de un drum în viaţă, care poate schimba în mod fericit destinul pentru unii dintre concurenţi. X Factor nu e doar despre muzică, e despre oamenii care îi dau viaţă. Nu e doar despre voci. Nu e doar despre un învingător. E spectacolul căutării lui. Vreau să găsesc mai mult decât o voce. Vreau să găsesc un artist rebel, diferit!”

Având deja trei ani de experienţă în fotoliul de jurat, Delia spune despre noul sezon: “X Factor este despre bucurie, despre arta de a seduce publicul, de a-l face pe telespectator să se desprindă din realitatea cotidiană şi să se transpună în această lume strălucitoare. ‘Mai mult decât voce’ este ceea ce aşteptăm de la concurenţi. Ştiu că nu-i uşor. Dar un om valoros, mai devreme sau mai târziu, va fi remarcat. Noi, cu X Factor, oferim o scurtătură spre celebritate”.

Horia Brenciu are un sfat pentru viitorii concurenţi: “În muzică nu reuşeşti decât dacă iubeşti. Inima mea spune că anul acesta adevărata valoare va fi la X Factor. Acest show e mai mult decât am jurizat şi antrenat eu. E mai complex, mai elaborat. Cei care vin la acest concurs trebuie să plece, dacă nu cu un titlu şi cu premiul aferent, cel puţin cu un sfat bun. Finalul trebuie să-i găsească mai buni, mai valoroşi, mai siguri pe ei şi cu o imagine mai bună despre ei inşişi. Oricum, sunt convins că juriul se va ocupa de asta. “

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here