Lexie Shine a lansat melodia „The best girl“

Cea mai nouă voce din showbizul românesc Lexie Shine a lansat cel mai nou single “The Best Girl” produs de NMC & AG Productions.

Lexie Shine

Primele apariţii la tv, au ajutat-o pe Lexie Shine să se lanseze şi să evolueze ca artist atât pe piaţa muzicală din ţara noastră cât şi internaţională. Tonul vocii sale, cu siguranţă unul diferit faţă de majoritatea artistelor actuale, este unul grav, ce ne duce cu gândul peste ocean, direct la excentrica dar şi talentata Lady Gaga.

Lexie Shine a avut primul contact cu notele muzicale încă din vremea şcolii generale, aceasta făcând parte încă de la o vârstă fragedă din corul şcolii, unde a ocupat diverse poziţii, printre care şi cel de solistă, moment în care şi-a dat seama că trebuie să facă ceva în acest sens.

Anii au trecut iar artista nu a stat departe de muzică, fiind la curent tot timpul cu lansările muzicale cât şi trendurile momentelor. Timpul a trecut, aceasta depăşind vârsta adolescenţei iar în urmă cu aproximativ 1 luna, a susitinut primul concert în Orăşelul Copiilor, atunci când a descoperit că îi place foarte mult atât scena cât şi publicul.

“Atunci când NMC & AG productions mi-au trimis demo-ul la această piesă, nu m-am putut abţine să nu mă ridic în picioare să dansez. Am reţinut versurile foarte repede aşa că ne-am apucat în scurt timp de înregistrat. “The Best Girl” este o piesă de club, foarte dansantă, care te duce cu gândul la vară, la distracţie. Cât de curând voi intra în studiourile băieţilor de la NMC & AG productions pentru a va oferi o nouă surpriză pentru toamnă”, a declarat artista.

“Încântată de producţiile noastre muzicale, Lexie Shine ne-a contact, dorind să colaborăm pentru proiectul său, şi am început să lucrăm la mai multe piese. Încă din primele momente când i-am auzit vocea, ne-am dat seama că o să colaborăm foarte bine. Până în momentul de faţă, am produs pentru Lexie Shine, un număr total de 4 piese. Îi dorim mult succes cu proiectul său şi cât mai multe realizări”, au declarat cei de la NMC & AG Productions.

Acesta este primul single din noul proiect muzical, lansat în probabil cea mai tare vară de până acum, 2014.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here