luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRIVIDEO Robbie Williams a căzut de pe scenă în timpul unui concert

VIDEO Robbie Williams a căzut de pe scenă în timpul unui concert

Cântăreţul Robbie Williams a căzut peste o femeie şi i-a rupt mâna după ce şi-a pierdut echilibrul în timpul concertului pe care l-a susţinut recent pe Metro Radio Arena din Newcastle.

Robbie Williams cazut scena concert

Robbie Williams şi-a pierdut echilibrul în timpul concertului şi a căzut peste mulţimea de spectatorii ce asista la concertul „Swing Both Ways”, incident în urma căruia a fracturat mâna unei femei în vârstă de 52 de ani, informează contactmusic.com.

Margaret Nash a fost transportată imediat de o echipă de paramedici la spital, unde i-a fost pusă mâna în ghips.

„Am oferit asistenţă medicală doamnei după ce a spus că o doare braţul. Ni s-a spus mai târziu că are braţul fracturat. Am luat legătura cu compania de producţie a lui Robbie, iar producătorii au contactat-o pe doamnă”, a declarat Paul Tattenden, managerul general al Metro Radio Arena.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.