vineri, iulie 12, 2024
AcasăȘTIRIDelia va susţine concertul „Welcome to Deliria“ la Sala Palatului pe 2...

Delia va susţine concertul „Welcome to Deliria“ la Sala Palatului pe 2 aprilie 2016

Dacă în 2015 Delia a întrecut absolut orice aşteptare, devenind chiar prima persoană care a zburat în timpul unui spectacol la Sala Palatului în România, în 2016 artista pregăteşte ceva demn de intrat în manualele de istorie ale showbizului.

Weolcome to Deliria

Credeţi că nu se poate depăşi o producţie ca cea din 2015, unde mai bine de 200 de oameni au lucrat neîncetat 3 luni, unde au fost folosite mai mult de 100 de costume, cu sute de ore de pregătiri şi repetiţii? Vă aşteptăm pe 2 aprilie 2016 la Sala Palatului să vă convingeţi de nebunia artistică a Deliei, de complexitatea unui show cum nu s-a mai văzut, dar de care sigur se va povesti!

„Welcome to Deliria sau bine aţi venit la cel mai nebun concert al anului. Bine ai venit în capul meu, unde te invit să descoperi personajele şi alter ego-urile poveştii mele. Te invit să-mi dansezi stările, să-mi cânţi visele şi să-mi pictezi dorinţele! Lasă-te furat de mintea mea. Şi dacă nu vei înnebuni după acest show, sigur erai deja în imaginaţia mea”, a spus Delia.

Biletele se găsesc deja în vânzare online pe bilete.ro, eventim.ro (în curând şi salapalatului.ro). Fizic, se găsesc în următoarele magazine şi puncte de vânzare: Sala Palatului, Reţelele librăriilor Cărtureşti, Humanitas, Reţelele magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Carrefour, InMedio, benzinăriile OMV, oficiile Poştei Române semnalizate cu bilete.ro

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.