sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăȘTIRIPovestea incredibilă de viaţă a lui Florin Răduță, câștigătorul celui de-al cincilea...

Povestea incredibilă de viaţă a lui Florin Răduță, câștigătorul celui de-al cincilea sezon „X Factor“

Diamantul neșlefuit de la „X Factor“, după cum a fost supranumit Florin Răduță, a fost ales câştigător al show-ului de la Antena 1, adjudecându-şi trofeul și marele premiu în valoare de 100.000 de euro, cu 51,78 % din voturi.

florin raduta castigator x factor poveste

După ce a fost anunţat că este marele câştigător, tânărul în vârstă de 21 de ani a căzut în genunchi şi nu şi-a mai putut potoli lacrimile de fericire. „Vreau să le mulțumesc tuturor celor din viața mea care m-au format ca om, lui Ștefan, tuturor celor care au participat la acest show. Vreau doar să mulţumesc oamenilor care au votat”, a spus Florin Răduţă.

Povestea lui Florin Răduţă este mai spectaculoasă decât un scenariu de film. Are 21 de ani, a fost crescut de bunica sa, la 18 ani a plecat în Anglia să lucreze ca ospătar şi nu a făcut nici măcar o oră de canto înainte să vină la preselecţiile „X Factor“. Cu toate acestea, a reuşit să uimească juriul din prima secundă.

A avut curajul să vină în faţa tuturor la preselecţii, şi-a spus povestea şi şi-a deschis sufletul, iar asta i-a schimbat viaţa. După câteva luni în care a muncit, şi-a şlefuit talentul şi a lucrat împreună cu cei mai buni artişti din România, Florin Răduţă a câştigat al cincilea sezon „X Factor“.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.