Miryam, şase concerte în noaptea de Revelion. Artista îşi va rotunji veniturile cu 10.000 de euro!

Artista cu origini arabe Miryam se pregăteşte acum pentru maratonul pe care urmează să-l facă în noaptea dintre ani. Cântăreaţa are stabilite şase concerte pentru Revelion, spre bucuria ei, toate în Bucureşti.

Miryam

„În seara de Revelion voi avea 6 concerte, toate în Bucureşti. Va fi o seară frumoasă! Abia aştept!”, spune Miryam, care păşeşte în noul an plină de gânduri pozitive, dar şi cu un cont mai bogat şi mai plin cu aprope 10.000 de euro.

Cântăreaţa care s-a născut în România, dar are strânse legături cu ţările arabe, pentru că tatăl său biologic a fost palestinian, iar tatăl de-al doilea este sirian, va avea parte de un Crăciun dublu şi o masă plină de bunătăţi mai mult sau mai puţin vegetariene. Pentru că a renunţat să manace carne în urmă cu zece ani, din cauza unor probleme de sănătate, Miryam şi-a rugat mama să-i pregătească nişte sărmăluţe speciale, pentru vegetarieni.

„În general nu gătesc, pentru că nu am timp, şi oricum în dieta mea (vegetariană) zilnică, 90 la sută sunt crudităţi. Dar de sărbători îmi place să bucataresc şi folosesc mereu o carte de bucate veche. Îmi place să „împachetez” cornuleţe şi să ornez salata de boeuf, pentru că-mi aduce aminte de copilărie. Sarmale nu am făcut niciodată pentru că mi le face mama prea gustoase, cu siguranţă nu mi-ar ieşi la fel. Ea ştie perfect cum să înlocuiască carnea astfel încât să iasă o delicatesă”, povesteşte Miryam.

„Pentru că părinţii mei locuiesc la Iaşi iar ai soţului meu în Bucureşti ne este foarte greu să ne adunăm cu toţii de sărbători. Aşa că am ales o cale de mijloc, un Crăciun la Iaşi, unul la Bucureşti. Anul acesta va fi unul frumos pentru că voi petrece Crăciunul în Bucureşti iar de Revelion vor veni şi părinţii mei. Faptul că părinţii mei au religii diferite mie mi-a plăcut foarte mult, era sărbătoare mai des la noi. Respectăm şi sărbătorile islamice şi pe cele creştineşti. Crăciunul nu era cu nimic diferit de cel din casele românilor. Noi, copiii, împodobeam bradul cu tata, mama şi bunica preparau bucate specifice, primeam cadouri şi mergeam cu colinda. Poate doar un sigur lucru era diferit, carnea de porc era înlocuită cu cea de vită sau oaie…”, a mai adăugat Miryam.

Cântăreaţa a aflat de ceva timp că familia ei din Palestina este una dintre cele mai bogate. Anabtawi Group este una dintre cele mai cunoscute companii din ţările arabe, iar Miryam ar putea primi o moştenire consistentă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here