vineri, iulie 19, 2024
AcasăȘTIRIDemis Roussos nu vorbeşte cu nimeni înainte de concert, pentru a-şi proteja...

Demis Roussos nu vorbeşte cu nimeni înainte de concert, pentru a-şi proteja vocea

Cu ocazia concertului de Crăciun de la Bucureşti, celebrul Demis Roussos a acordat un interviu unei publicaţii româneşti. Artistul a povestit ce-l determină să revină în România şi care este ritualul lui înainte de fiecare concert.

demis-roussos-concert

Artistul ce posedă peste 100 de discuri de aur, platină şi diamant, a destăinuit de curând că singurul ritual de care ţine cont înainte de fiecare concert este să nu vorbească. Demis Roussos a declarat că refuză să le spună oamenilor mai mult de câteva cuvinte, cu intenţia de a-şi proteja vocea, astfel încât totul să se desfăşoare „ca la carte”.

Pentru Demis Roussos, capitala României reprezintă o a doua casă, unde revine de fiecare dată cu mare plăcere. „Mă atrag aici frumuseţea acestei ţări şi căldura oamenilor”, spunea artistul în interviu. După o pauză de un an, maestrul revine pe 5 decembrie 2013 pe scena Sălii Palatului, pentru o reprezentaţie de zile mari, din care nu vor lipsi melodii precum „Silent Night”, „Ave Maria”, „White Christmas”, „Amazing Grace”, dar nici celebrele sale hituri: „Goodbye My Lve Goodbye!”, „Dinata Dinata” sau „My Friend The Wind”!

Concertul de Crăciun al lui Demis Roussos este fără doar şi poate unul dintre evenimentele mult aşteptate ale anului, fapt ce se reflectă şi în vânzarea biletelor. O categorie de bilete este deja epuizată, alte două categorii fiind aproape de sold-out. Cei care încă nu şi-au rezervat un loc în sală mai pot găsi bilete în următoarele locaţii: magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center, librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Muzica şi Victoria, Sala Palatului, Palatul Copiilor, Vodafone, Germanos, Oficiile Poştale semnalizate cu Bilete.ro şi online pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, MYTICKET.ro, BILETE.ro şi EVENTIM.ro. Preţurile biletelor sunt cuprinse între 100 de lei şi 300 de lei, în funcţie de zona aleasă. Biletele cele mai ieftine, cele de 50 de lei, sunt sold out.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.