Dezvaluiri despre starea de sanatate a lui Ozzy Osbourne, de la fiica sa – Kelly: “… mind-blowing”

Kelly Osbourne a oferit informatii noi despre starea de sănătate a tatălui ei, Ozzy Osbourne, în timp ce continuă să se auto-izoleze din cauza pandemiei de coronavirus.

Cu cateva zile in urma, Kelly a lansat o nouă campanie numită #StayHomeForOzzy pentru a încuraja distanțarea socială și autoizolarea în timpul pandemiei. Ea a împărtășit hashtagul pe Instagram, explicând că ambii părinți prezinta riscuri mari, în special tatăl ei.

Fostul frontman al Black Sabbath a dezvăluit la începutul acestui an că a fost diagnosticat cu boala Parkinson. Știrea a venit dupa mai multe probleme de sănătate pentru vedetă în ultimele luni, motiv pentru care a fost nevoit să-și amâne concertele în mai multe ocazii.

Kelly a oferit aceste informatii după ce a reusit să-și vadă tatăl pentru prima dată, după o lungă perioadă de autoizolare.

Scriind pe Instagram, Kelly a precizat: “Astăzi a fost prima dată când am ajuns să-mi văd părinții în aproape 3 săptămâni !!! Chiar dacă nu am apucat să-i îmbrățișez … în acest moment trebuie sa ma multumesc cu atat. Starea lor de sanatate este buna … “. Postarea este însoțită de o poză cu părinții, jurul piscinei, purtând măști și stand la o distanță “sigură”.

Ea a adăugat: “Vă mulțumesc foarte mult pentru dragoste și sprijin. Vom trece prin asta împreună. Va iubesc, stati în siguranță.”

Kelly a mai împărtășit și screenshot-ul unui text pe care l-a primit de la Ozzy in care scria: “A fost foarte frumos vă te văd azi … mi se rupe inima ca nu am putut să iti dau un sărut și o îmbrățișare.”

Într-un interviu pentru Entertainment Tonight, Kelly a spus că Ozzy “se descurcă cu adevărat bine” și a descris progresul ca fiind “mind-blowing” (senzational), în ciuda faptului că se simte “frustrat” deorece trebuie să se auto-izoleze acasă.

Ea a adăugat: “El vrea să se ridice. Vrea să facă lucruri. Vrea să fie din nou parte din lume (…) Simptomele se diminuează (…) Este gata să iasă din casă și acum nu poate ieși din casă. Îmi spune în continuare: <Am fost în carantină de aproape doi ani, iar acum mă simt mai bine și lumea este în carantină>.”

Kelly a vorbit deschis și despre dificultatea pe care o are în a fi departe de tatăl ei: ” … îmi lipsesc părinții și sunt foarte aproape de ei. Am petrecut aproape fiecare zi din ultimul an cu tata și pentru ca acum nu pot să-l văd imi este greu.”

Cel mai recent album lansat de Ozzy Osbourne (in februarie anul acesta) – “Ordinary Man” – se bucura de mare succes, fiind primit foarte bine atat de critici cat si de fani. Artistul asteapta cu nerabdare sa se intoarca “la lucru”, fiind convins, in ciuda tuturor greutatilor, ca va reveni pe scena, acolo unde se simte cel mai confortabil.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here