Diana Bișinicu este „Star salvator“, la Antena Stars, într-o nouă ediție a emisiunii prezentate de Oana Roman

Diana Bișinicu este „Star salvator” duminică, 11 octombrie, de la 20:00, la Antena Stars, pentru o familie încercată de boală, greutăți financiare și neputință.

Star Salvator

„Când ai copii, te gândești în primul și în primul rând la ei. Este o lecție de viață pentru noi toți”, declară Diana, foarte emoționată de experiența trăită la filmările pentru „Star salvator”.

În urmă cu 13 ani, soția lui Nicolae a murit răpusă de cancer, iar el a fost nevoit să își crească singur cei trei copii: Orhan, Ștefan și Ioana. Acum 11 ani a cunoscut-o pe Veronica, cea care i-a redat speranța, dar, pentru că ea era minoră, nu a putut să o ia de nevastă până când ea a împlinit 18 ani. Deși mama ei a fost împotriva căsniciei lor, cei doi și-au văzut de viață și au împreună doi copii, Roxana și Gabriel.

Le-a fost greu dintotdeauna, dar câtă vreme Nicolae muncea ca bucătar, reușeau să fie cu datoriile la zi. În această vară el a suferit un atac de cord și astfel familia a rămas fără principalul sprijin financiar, pentru că medicii i-au recomandat repaus total. Veronica lucrează la o spălătorie auto și câștigă doar 300 de lei pe lună. Așadar, toți sunt nevoiți să se descurce doar din salariul ei și alocațiile copiilor. De curând, patul în care doemeau s-a rupt, iar părinții sunt nevoiți să doarmă pe jos.

Orhan și Ștefan fac box de performanță, au participat la mai multe competiții și chiar au câștigat medalii. Ei își doresc să poată continua antrenamentele dar se tem că acum părinții nu-și vor mai permite să le cumpere echipamentele necesare și să le ofere alimentația corespunzătoare. Roxana și-ar dori să meargă la cursuri de dans, dar știe că pentru familia ei ele reprezintă un lux. Gabriel merge și el la antrenamente de fotbal, iar Ioana speră să se angajeze pentru a-și susține familia.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here