Franques, Tuna și Fatman Scoop au lansat videoclipul melodiei „Knocks me out“

Un DJ cu doisprezece ani de experienţă în domeniu, o voce feminină puternică şi un artist cu numeroase single-urile în topurile din întreaga lume-acestea sunt ingredientele necesare realizării unui hit care sparge boxele.

Knocks Me Out

Respectând reţeta, DJ-ul Franques, macedoneanca Tuna şi deja celebrul Fatman Scoop îşi unesc forţele şi lansează “Knocks Me Out”, un single dinamic, care te face să te detaşezi de ceea ce te-nconjoară şi să porneşti în propria aventură.

Sound-ul puternic al piesei “Knocks Me Out” transmite puterea pe care iubirea o are asupra oricărei fiinţe umane şi oferă starea necesară pentru a-ţi exprima sentimentele fără bariere. Este timpul să nu îţi mai pese de ce gândeşte lumea şi să eliberezi sentimentele încătuşate într-o inimă parcă mult prea mică pentru a le cuprinde!

Când fiecare por al pielii este inundat de acest sentiment suprem, cum este dragostea, acela este şi momentul în care omul se simte invincibil şi vulnerabil în acelaşi timp. “Knocks Me Out” are vibe-ul necesar pentru a te transforma pe loc într-o persoană puternică, însă versurile trezesc la realitate şi reamintesc că suntem fără apărare în această luptă cu pasiunea.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here