Premiera spectacolului de comedie „Amadeus“, sub regia lui Toma Enache, are loc pe 19 octombrie

Iubitorii de teatru sunt invitați, luni, 19 octombrie, de la ora 19:00, la Sala Radu Beligan a Teatrului de Comedie pentru a viziona, premiera spectacolului de comedie, ”Amadeus” de Peter Shaffer, în regia lui Toma Enache.

Amadeus

Noua punere în scenă a comediei ”Amadeus” va fi dublată de aniversarea îndrăgitului actor Ion Dichiseanu, căruia spectatorii îi vor putea ura ”La mulţi ani” la scenă deschisă.

Montarea de la București reunește actori extraordinari din trei generații diferite, printre care se numără Sebastian Papaiani, Ion Dichiseanu, Tomi Cristin, Victoria Cocias, George Pistereanu, Malina Tomoiagă, Liviu Cheloiu, Teodora Calagiu Garofil, Teodora Vasu, Ştefania Istrate, Marius Mihăilă și Andrei Necula.

”Amadeus” este un spectacol confesiune, plin de umor și dramatism, învăluit de muzica sublimă a lui Wolgang Amadeus Mozart. O piesă unică despre un personaj unic. Pe acordurile muzicii lui Mozart, rivalul sau Antonio Salieri, revine la viață pentru a-și mărturisi sincer ticălosiile, uneltirile, suferința…. Într-o fascinantă sarabandă de lumini și umbre, experiențe și trăiri de excepție, grație relatărilor lui Salieri, făcute la persoana întâi într-o succesiune de monologuri despre contradicțiile și amărăciunile artistului împlinit și realizat, blestemat să savureze elixirele diavolului preparate parcă într-un laborator al lui Hoffmann.

”Propun prin acest spectacol o întâlnire a profanului cu divinul din muzica lui Mozart, o întâlnire a harului actorilor de excepție cu așteptările publicului larg. O întâlnire a purității luminoase cu muzica din noi și în tot acest joc, să ne imaginăm că suntem pe rând Mozart și Salieri, iar la final să recunoaștem că ambii există în fiecare din noi. Dintotdeauna!”, a declarat regizorul Toma Enache.

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate de la casa de bilete a Teatrului de Comedie, la casa de bilete a TNB, din rețeaua Vreau Bilet la Unirea Shopping Center etj.2, Libraria Mihai Eminescu și Cărturești, magazinele Inmedio, Oficiile Poștale și online pe bilete.ro , bilet.ro și vreaubilet.ro. Preţurile acestora sunt diferite în funcție de categoria de loc, după cum urmează: 60 lei – Cat. II şi 70 lei – Cat. I.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here