„Diggy Down“, interpretată de Inna, cea mai difuzată piesă de pe radiourile şi televiziunile din România

Cel mai recent single al Innei, “Diggy Down”, este pe locul 1 în topul Media Forest din această primăvară, adică cea mai difuzată piesă de pe radiourile şi televiziunile din România.

Inna DIggy DownVideoclipul are 35 de milioane de vizualizări şi a fost relansat într-o nouă versiune cu Yandel, rapper portorican, parte din duo-ul Wisin y Yandel, câştigători ai Latin Grammy Awards. De asemenea, sunt cunoscuţi pentru featuring-uri importante cu artişti precum Jennifer Lopez, Enrique Iglesias, Nelly Furtado, Akon, Chris Brown, Ricky Martin, 50cent, Gloria Estefan.

Pe locul 2, este Lariss cu “Dale Papi”, o piesă lansată de Fonogram Records în colaborare cu Global Records, casa de discuri a INNEI. Single-ul de debut al artistei are peste 20 milioane de vizualizări.

Piesele INNEI au fost incluse pe soundtrack-urile unor filme importante precum “Spy”, producţie cu artişti de renume precum Jason Statham şi Jude Law, unde apare “Cola Song”, feat. J Balvin, iar “Good Time”, colaborarea cu Pitbull, apare în filmul “Pitch Perfect 2” şi serialul American “Young and Hungry”.

INNA urmează să susţină un turneu în Japonia şi îşi continuă turneul în Europa.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here