Cally Roda a lansat, alături de Muneca, videoclipul melodiei „Habibi“

Cally Roda şi Muñeca au lansat alături de Lanoy Production “Habibi”, piesă cu care cei doi artişti îşi doresc să ajungă în sufletele tuturor îndrăgostiţilor, dar şi a celor care îşi doresc să-şi găsească jumătatea în această vară. Este o piesă de dragoste, cu o puternică încărcătură emoţională.

Cally Roda“De ceva vreme, am intrat în familia “Lanoy Production” unde sunt numai oameni deosebiţi, simpli şi cu o viziune muzicală de un nivel înalt. Împreună cu ceilalţi colegi ai mei am lucrat noul meu proiect sub numele de “Cally Roda”, iar rezultatul este acest prim single, pe care l-am numit “Habibi”. Sunt fericit că am colaborat cu Muneca, care a venit cu vocea feminină perfectă pentru această piesă . Împreună cu managerul nostru, Florin Nedelcu (Live Artist), şi cu o întreagă echipă de profesionişti am ales să filmăm clipul acestei piese în Grecia, în Corfu”, ne-a declarat Cally Roda.

“Habibi este o piesă în care consider că mă regăsesc perfect deoarece sunt o fire foarte romantică şi îmi doresc ca prin toate piesele pe care le cânt să transmit oamenilor doar gânduri bune şi sentimente frumoase. Am acceptat, fără să stau pe gânduri, colaborarea cu un artist şi producător talentat, aşa cum este Cally Roda deoarece suntem şi prieteni, comunicăm foarte mult şi lucrăm frecvent împreună , fiind la aceeaşi agenţie de management şi impresariat, Live Artist! Îmi doresc că această piesă să îndulcească auzul tuturor şi să aducă un plus de bună dispoziţie celor care o ascultă”, a adăugat Muñeca.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here