Minodora: „Dacă nu exista cezariana, nu făceam copii“

Sâmbătă, de la ora 12:00, Minodora arată telespectatorilor că este o artistă nu doar talentată, ci și pricepută la gătit. În platoul emisiunii „Star Chef”, emisiune difuzată de Antena Stars de la 12:00, ea va pregăti un desert delicios.

Minodora

Cântăreața, care recunoaște că este o mamă „prea pupăcioasă”, va face o mărturisire uimitoare: „Dacă nu exista cezariana, nu făceam copii!”. Motivele ei sunt însă cât se poate de clare: este foarte sensibilă și nu suportă durerea.

Minodora va povesti amuzată și cu multe amănunte și cum și-a cucerit soțul, „un tată perfect” în viziunea ei. Pentru că a simțit firea timidă a celui de care era îndrăgostită, Minodora nu a stat pe gânduri și a făcut ea primul pas, întrebându-l dacă este însurat, dacă are copii și dacă este implicat într-o relație. Cum la toate a primit răspunsul „Nu”, cântăreața i-a transmis direct: „Bine, de azi încolo ești cu mine!”.

Ce apreciază cel mai mult la soțul ei, de câte ori pe zi vorbește la telefon cu mama ei și de ce spune despre ea că este dificilă și capricioasă, sâmbătă, de la 12:00, la „Star Chef”, emisiune prezentată de Nicolai Tand și Maria Simion.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here