„Dansez pentru tine“ l-a epuizat: Falemi nu mai poate duce furculița la gură

Nana Falemi, fost mijlocaş al Stelei şi al naţionalei de fotbal din Camerun, se antrenează de zor pentru a face față cu brio marilor provocări de la „Dansez pentru tine“, emisiune care va debuta vineri, 18 octombrie, la Pro TV, cu cel de-al XIV-lea sezon.

falemi dansez pentru tine

Deși repetă împreună cu partenera și coregraful lor în jur de 7-8 ore pe zi, inclusiv sâmbăta și duminica, Falemi e de părere că va fi nevoie să repete și mai mult astfel încât dansurile să iasă exact așa cum și-au dorit.

Cu toate că este obișnuit cu efortul fizic, la „Dansez pentru tine“ si-a activat mușchii pe care nu i-a mai simțit niciodată până acum. În plus, prizele și ridicările partenerei sale l-au adus în situația de a nu-și mai putea mișca brațele.

„Am făcut febră musculară la brațe așa cum nu am făcut niciodată în viața mea. Am făcut atâtea prize cu Ema, partenera mea, la o repetiție, încât seara nu am putut duce literalmente furculița la gură, ca să mănânc… așa gipsat eram. La picioare și la mijloc îmi lucrează niște mușchi pe care nu i-am simțit în viața mea și mă epuizează până mă adaptez“, povestește Falemi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here