BZN le-a transmis un mesaj fanilor din România

Olandezii de la BZN vor susține săptămâna viitoare un concert la Sala Palatului din București! Cum au aflat că fanii pun la cale ceva surprize, cei cântăreți s-au grăbit să-i surprindă și ei pe admiratorii lor.

bzn concert sala palatului

Îndrăgostiți de România și de publicul de aici, Jan și Anny au ținut să le transmită tuturor fanilor un mesaj. Aceștia au înregistrat un filmuleț prin intermediul căruia îi invită pe toți admiratorii la concertul din 25 octombrie!

„Salut, România! Pe 25 octombrie Anny și cu mine vom veni la București. Este întotdeauna o mare plăcere pentru noi să vă revedem. De fiecare dată când stăm în frumoasa voastră țară, simțim ospitalitatea voastră. Ne place să vedem că oamenii din România iubesc muzica BZN. Abia așteptăm să ne întâlnim la Sala Palatului! Suntem siguri că va fi un eveniment grozav, cu ajutorul vostru. Ne vedem pe 25 Octombrie!“, a fost mesajul celor de la BZN.

Fanii care încă nu și-au luat bilete ar trebui să știe că acestea se vând rapid, o categorie fiind deja epuizată, iar alte două categorii fiind foarte aproape de epuizare. Biletele pentru concertul din 25 Octombrie 2013 pot fi achiziționate din următoarele locații: Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center, Magazinele Flanco, Muzica, Diverta, Domo, Vodafone, Inmedio, Orange, Germanos, Librăriile Adevărul și Eminescu, Palatul Național al Copiilor și Stația de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro.

Citeste si despre:

Cea mai difuzată piesă la radio în vara 2023
Neversea 2024 - primele informatii despre festival
Tot ce trebuie să știi despre Danube Rock Sounds 2023
Primele 10.000 de abonamente pentru Untold 2024 vor fi puse în vânzare pe 12 septembrie

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here