marți, iunie 18, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIBibanu MixXL și Rashid au lansat videoclipul melodiei „Zile bune, zile rele“

Bibanu MixXL și Rashid au lansat videoclipul melodiei „Zile bune, zile rele“

Bibanu MixXL revine cu o nouă melodie, „Zile bune, zile rele“, interpretată alături de Rashid, și pentru care cei doi artiști au filmat și un videoclip.

bibanu mixxl zile bune zile rele

Cântăreții spun că piesa a fost scrisă într-un moment de relaxare, după o seară de party, fiind o melodie naturală și sinceră. Melodia „Zile bune, zile rele“ este o producție DopeFilm Records, compoziția și orchestrația piesei fiind realizate de Marius Mateoi și Dan Popescu (Bibanu), iar la mix&master au lucrat MLK și ACID. În videoclipul piesei apar mai multe vedete, precum Sișu, MarkOne, Alan și Kepa.

„Piesa am făcut-o după primul concert al lui Sișu în libertate, după o seară nebună în Brașov. Rashid a scris refrenul în cinci minute și, practic, acesta a reprezentat scheletul întregii piese. Zile bune și zile rele avem toți în general. Echilibrul și balanța sunt lucruri pe care le stabilim fiecare dintre noi după felul în care trăim zi de zi. Le mulțumim tuturor celor care au participat la filmări“, a spus Bibanu MixXL.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.