Adrian Sînă, despre cum să cucerești o fată: „Fii insistent!“

Andreea Remețan l-a avut invitat miercuri în studioul Kiss FM pe Adrian Sînă. În cadrul campaniei Vedete Face to Facebook, artistul a răspuns la întrebările fanilor, declarându-le că și-ar dori să rămână prieten cu foștii colegi de trupă și că ar participa la Eurovision dacă ar avea o piesă bună.

adrian sina kiss fm vedete face to facebook

Artistul le-a mărturisit ascultătorilor Kiss FM că și-a descoperit pasiunea pentru muzică „de mic copil” și că îi place mai mult să cânte în limba română decât în cea engleză. „Compun melodii de vreo 14 ani, însă primul nr 1 l-am avut în 2006 – piesa Jokero”, a spus cântărețul.

Fanii l-au întrebat și ce pozne a făcut în copilărie. „Eram cumințel, nu chiar foarte cuminte”, a recunoscut invitatul. Admiratorii au vrut să știe și cum se înțelege cu foștii colegi de trupă. „N-am mai vorbit cu ei. Eu aș vrea să rămânem prieteni și poate să mai colaborăm. Ei știu asta”, a declarat Adrian Sînă.

Artistul le-a vorbit ascultătorilor Kiss FM și despre ultimele sale noutăți muzicale, dar și despre planurile de viitor: „Am filmat un videoclip pentru o piesă produsă de mine pentru Sandra N. Piesa se numește Boracay. Pregătesc un show live cu trupa, lucrăm și repetăm. Când vom fi gata, vom ieși pe scenă”.

„Cum reușești să cucerești o femeie?”, a fost întrebat cântărețul de către un fan aflat în căutarea unor sfaturi pentru viața sentimentală. „Te sfătuiesc să fii insistent”, a fost răspunsul lui Sînă pe pagina de Facebook a Kiss FM.

Adrian Sînă a mai fost întrebat și dacă ar fi interesat să reprezinte România la Eurovision. „Dacă aș avea o piesă tare, da. De ce nu?”, a declarat el.

Referitor la problemele din trupa Akcent, invitatul a declarat la Kiss FM: „Uneori se întâmplă lucruri pe care nu le poți controla și oamenii reacționează diferit și surprinzător. A fost o perioadă frumoasă, dar viața merge mai departe. Eu vreau să fiu pe scenă, să fac muzică”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here