Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au sărutat în direct la Kanal D

Joi, 17 octombrie, în cadrul emisiunii “Te vreau lângă mine”, Gabriela Cristea, moderatoarea show-ului, a avut parte de o surpriză de zile mari.

Tavi Clonda si Gabriela Cristea - la paravan

“Tu vii să îmi șoptești/Tot ce îți dorești, să simți din nou/Eu parcă te visez/Și-mi imaginez cum strig de dor”, sunau acordurile muzicale pe care Gabriela Cristea și-a făcut intrarea în platoul emisiunii. Nimic neobișnuit până aici, numai că totul avea un sens, pe care vedeta Kanal D nu l-a intuit.

Concurenții emisiunii i-au cerut Gabrielei să vină la paravan, spunându-i că a venit rândul ei să stea acolo: “Eu? Nuuu! Am alt desfășurător! Eu nu aștept pe nimeni la paravan”, a spus vedeta Kanal D. Însă nu a fost deloc așa.

Pentru Gabriela se pare că s-a întors roata, iar vedeta a fost nevoită să aștepte, la fel ca un concurent obișnuit, să se ridice paravanul pentru a vedea cine se ascunde acolo. “Cât de mult îți dorești să se ridice paravanul?”, a fost provocată din public. Emoționată, Gabi a întrebat: “Asta este o răzbunare pentru tot ce v-am făcut eu, nu?”.

Tavi Clonda si Gabriela Cristea

Pe acordurile melodiei “Te vreau lângă mine”, paravanul s-a ridicat. Un buchet mare de trandafiri roșii îi acopereau chipul lui Tavi Clonda, iubitul Gabrielei Cristea. Cei doi îndrăgostiți s-au sărutat și îmbrățisat în aplauzele spectatorilor.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here