Virgil Ianțu a lansat melodia „Ce bine că ești“

Numele lui Virgil Ianțu aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare. Și-a început cariera ca membru marcant al corului “Madrigal”, devenind cunoscut publicului larg pentru muzica de teatru și performanțele alături de grupul “The Fifties”. De mai bine de 10 ani, rezultatele înregistrate ca prezentator de televiziune l-au transformat într-unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de media din România.
Virgil Iantu

În 2013, Virgil Ianțu își continuă traseul muzical lansând melodia „Ce bine că ești“, piesă ce prefigurează viitorul album al artistului, „Ieri și azi“. „Ce bine că ești“ este o piesă consacrată de Nicu Alifantis, iar acum Virgil o reorchestrează într-o versiune jazz/swing, numai bună pentru o toamnă melancolică.

„Primul single reprezintă o piesă la care țin foarte mult. Este scrisă și cântată în original de un om la care țin enorm, care m-a ajutat în viață și care a bucurat multe suflete de-a lungul timpului, inclusiv pe al meu. Având în vedere că nu a auzit piesa în aceasta nouă variantă, sper ca atunci când o va asculta, un mic zâmbet să ajungă și în sufletul lui, mai ales că în acest moment are mare nevoie de el”, a spus Ianțu.

Albumul „Ieri și azi“ este de fapt o colecție de piese românești reinterpretate de Virgil Ianțu, un amestec armonios de swing, jazz, soul și big band, atent reorchestrate sub îndrumarea lui George Natsis, care a înțeles perfect ce dorește artistul de la acest material.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here