Elena Gheorghe: „În clasa a patra mă credeam Xena“

Andreea Remețan a fost joi gazda Elenei Gheorghe în studioul Kiss FM, acolo unde artista a fost invitată la o întâlnire online cu fanii, unde a povestit admiratorilor ce hobby-uri are, la ce vârstă a început să cânte și ce noutăți muzicale le pregătește.

elena-gheorghe-kiss-fm

Elena a fost întrebată cum se împarte între viața de artist și cea de mămică. „Încerc să nu am restanțe nicăieri”, a declarat ea. Vedeta a povestit că fiului său, Nicholas, îi place muzica: „Îi place mult să-i dau pe posturile muzicale, să vadă clipuri colorate, să asculte muzică și să danseze”.

Artista a fost asaltată de întrebările fanilor care doreau să știe cum se menține în formă. „Fac sport și încerc să mănânc cât mai sănătos”, a răspuns ea.

„Voi avea un featuring cu Laurențiu Duță, dar încă nu știu când”, a declarat Elena Gheorghe, care a mai promis că va scoate și un single în limba engleză.

Vedeta le-a spus fanilor că a început să cânte cu mama sa la vârsta de trei ani. „Viața e frumoasă oricum, indiferent în ce domeniu activăm, important e să vezi partea bună a lucrurilor”, i-a sfătuit ea pe ascultătorii Kiss FM.

„Una dintre cele mai mari trăznăi făcute în copilărie a fost atunci când am bătut un coleg de clasă pentru că s-a luat de colegul meu de bancă, care era un pic mai plinuț. Era în clasa a patra și cred că mă credeam un pic Xena, prințesa războinică”, a mai povestit artista la Kiss FM.

Invitata le-a dezvăluit fanilor și ce hobby-uri are: „Îmi place să înot, să mă uit la filme și să patinez”, a declarat ea.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here