Elena Gheorghe: „În clasa a patra mă credeam Xena“

Andreea Remețan a fost joi gazda Elenei Gheorghe în studioul Kiss FM, acolo unde artista a fost invitată la o întâlnire online cu fanii, unde a povestit admiratorilor ce hobby-uri are, la ce vârstă a început să cânte și ce noutăți muzicale le pregătește.

elena-gheorghe-kiss-fm

Elena a fost întrebată cum se împarte între viața de artist și cea de mămică. „Încerc să nu am restanțe nicăieri”, a declarat ea. Vedeta a povestit că fiului său, Nicholas, îi place muzica: „Îi place mult să-i dau pe posturile muzicale, să vadă clipuri colorate, să asculte muzică și să danseze”.

Artista a fost asaltată de întrebările fanilor care doreau să știe cum se menține în formă. „Fac sport și încerc să mănânc cât mai sănătos”, a răspuns ea.

„Voi avea un featuring cu Laurențiu Duță, dar încă nu știu când”, a declarat Elena Gheorghe, care a mai promis că va scoate și un single în limba engleză.

Vedeta le-a spus fanilor că a început să cânte cu mama sa la vârsta de trei ani. „Viața e frumoasă oricum, indiferent în ce domeniu activăm, important e să vezi partea bună a lucrurilor”, i-a sfătuit ea pe ascultătorii Kiss FM.

„Una dintre cele mai mari trăznăi făcute în copilărie a fost atunci când am bătut un coleg de clasă pentru că s-a luat de colegul meu de bancă, care era un pic mai plinuț. Era în clasa a patra și cred că mă credeam un pic Xena, prințesa războinică”, a mai povestit artista la Kiss FM.

Invitata le-a dezvăluit fanilor și ce hobby-uri are: „Îmi place să înot, să mă uit la filme și să patinez”, a declarat ea.

Citeste si despre:

Cea mai difuzată piesă la radio în vara 2023
Neversea 2024 - primele informatii despre festival
Tot ce trebuie să știi despre Danube Rock Sounds 2023
Primele 10.000 de abonamente pentru Untold 2024 vor fi puse în vânzare pe 12 septembrie

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here