Direcţia 5 va susţine, pe 8 martie 2016, la Sala Palatului din Bucureşti, concertul „Cel mai frumos cadou“

Muzica este cel mai frumos cadou, iar Direcţia 5 te aşteaptă pe 8 martie 2016, ora 20.00, la Sala Palatului, cu numeroase daruri: cântece noi sau piese cunoscute, în interpretări clasice sau variante reorchestrate, alături de invitaţi surpriză.

Cel mai frumos cadouConcertul “Cel mai frumos cadou” va fi o seară de neuitat, în care evadezi din cotidian şi vibrezi la intensitate maximă alături de Direcţia 5 şi invitaţii săi. Din listă nu vor lipsi piese ca “Plin de furtuni”, “Într-o zi”, “Cel mai frumos cadou”, piesa ce dă şi titlul concertului, “Te iubesc” (feat Alinka Prinţesa Rock’n’Roll), lansate în 2015.

Cei 6 membri te invită într-o călătorie fantastică pe tărâmul muzicii şi în care te vei bucura, alături de persoana iubită, de cele mai frumoase declaraţii de dragoste.

Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri şi Carmin Ionescu vor celebra 8 martie printr-un regal de muzică live, în care romantismul se va îmbina perfect cu pop-rock-ul.

Biletele se găsesc online pe bilete.ro, eventim.ro, salapalatului.ro, dar şi în magazinele Germanos, Vodafone, Orange, InMedio, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Librăriile Cărtureşti, benzinăriile OMV, oficiile Poştei Române semnalizate cu bilete.ro.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here