luni, iulie 22, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIEmrah Is şi Ramona au lansat un lyric video pentru melodia „In...

Emrah Is şi Ramona au lansat un lyric video pentru melodia „In the club“

RaMona revine în atenţia publicului şi lansează un nou single, „In the club“, o piesă în colaborare cu Emrah İş, un DJ talentat din Turcia.

ramona emrah is in the club

„Sunt foarte entuziasmată de această colaborare şi de rezultatul care a ieşit în final! Ne ştim de câţiva ani. Ne-am cunoscut în Vietnam, unde fiecare dintre noi trebuia să susţină un concert, iar de atunci am păstrat legătura. Emrah a venit cu ideea unei colaborări, mi-a trimis piesa şi, în momentul în care am ascultat-o, ritmul ei dinamic cu influenţe orientale care pur şi simplu te ridică la dans m-a surprins placut, iar inspiraţia a venit de la sine“, a spus RaMona.

Piesa „In the club“ este compusa de Emrah İş şi RaMona, mixajul şi masterul au fost făcute de Tom Fall în Olanda şi beneficiaza de un lyric video realizat de cei de la Gentlemen Visuals.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.