luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRIDisturbed va susţine primul concert din ultimii patru ani

Disturbed va susţine primul concert din ultimii patru ani

Titanii hard rock-ului, Disturbed, vor susţine primul lor concert din ultimii 4 ani la prestigioasa House of Blues din oraşul lor natal Chicago pe data de 21 august.

Trupa Disturbed

Este primul eveniment la care formaţia ia parte după pauza pe care au decis să o ia în urmă cu patru ani şi marchează şi prima interpretare live a pieselor de pe noul album „Immotalized”.

Discul se va lansa oficial pe data de 21 august, iar fanii beneficiază acum de posibilitatea plasării unei pre-comenzi pentru a fi primii care intră în posesia mult aşteptatului material discografic.

Formaţia nominalizată la premiile Grammy a anunţat luna trecută că îşi va relua activitatea şi a oferit deja un prim extras pe single de pe noul album, „The Vengeful One”. Acesta se bucură de mare succes fiind deja în top 5 la Rock Radio.

Piesa are parte şi de un videoclip animat a cărui regie este semnată de celebrul Phil Mucci. „Immortalized” îi urmează albumului premiat cu discul de aur „Asylum”, cel care a ocupat locul 1 în Billboard top 200.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.