Doru Todoruț și-a rupt un deget la antrenamentele pentru „Splash! Vedete la apă“

Antrenamentele pentru show-ul verii la Antena 1 sunt în toi. La bazinul olimpic, numeroasele vedete care vor lua startul la “Splash! Vedete la apă” se pregătesc asiduu.

Doru TodorutUnele vedete învață să înoate – căci da, s-au înscris la concurs și vedete care nu știu să înoate, dar despre asta la momentul oportun -, iar altele își exersează săriturile, mai mult sau mai puțin complicate, de la mai mici sau mai mari înălțimi, după cât le este curajul. Iar accidentările inerente unui asemenea concurs, nu s-au produs pentru unii dintre concurenți doar în momentul executării unei sărituri acrobatice complexe.

Doru Todoruț, de exemplu, și-a rupt degetul mare de la piciorul drept, după ce a încercat o săritură cu spatele, de pe marginea bazinului. În apă, în momentul rotirii, a lovit cu piciorul marginea piscinei atât de tare, încât degetul a cedat, fapt ce a dus la încheierea intempestivă a antrenamentelor pentru solistul de la Deepcentral, care acum se deplasează sprijinindu-se într-o cârjă. “Trei săptămâni va trebui să port această orteză. Degetul nu mă mai doare chiar atât de rău, iar eu vreau să rămân în competiție chiar dacă, în aceste condiții, nu mai pot continua antrenamentele. De aceea, dacă la Bacău (n.n. locul în care vor începe filmările pentru “Splash! Vedete la apă”) voi trece de primul tur, acela al calificărilor, voi fi mulțumit”, ne-a declarat Doru.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here