Doru Todoruţ, solistul trupei Deepcentral a anunţat că divorţează

Doru Todoruţ, solistul trupei Deepcentral şi totodată unul dintre cei mai apreciaţi artişti români din acest an, datorită pieselor „O stea“ şi „Sus până la cer“, a anunţat că divorţează.

doru-todorut

Doru şi soţia lui, Rocsana, erau căsătoriţi de cinci ani de zile şi aveau împreună trei fetiţe, însă acum au decis să meargă pe căi separate, anunţul fiind făcut de cântăreţ, pe pagina sa de Facebook.

„După 5 ani de căsnicie, am decis de comun acord că este mai bine pentru noi să ne separăm, din respect pentru tot ceea ce am construit împreună şi pentru fetiţele noastre. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relaţie civilizată atât pentru fetiţele noastre, cât şi pentru noi. Este o decizie care priveşte viaţa noastră personală şi dorinţa noastră este să depăşim şi acest moment cu discreţie, de aceea vă rugăm să înţelegeţi decizia noastră de a nu acorda interviuri pe această temă. Vă mulţumim! Doru şi Rocsana Todoruţ“, a fost mesajul postat de artist pe celebra reţea de socializare.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here