Două categorii de bilete sold out pentru concertul Deep Purple

Fanii Deep Purple care nu şi-au achiziţionat biletul pentru concertul trupei preferate, au motive să se grăbească, numărul locurilor disponibile scăzând pe zi ce trece.

Deep PurpleDouă categorii de bilete sunt deja sold out, alte două fiind foarte aproape de epuizare. Prezentat de Ciuc Premium, concertul va avea loc pe 20 februarie, la Sala Polivalentă din Bucureşti, aceasta fiind prima vizită a trupei în România din ultimii şapte ani.

Biletele VIP pentru show-ul Deep Purple ce va avea loc iarna aceasta la Bucureşti s-au epuizat în totalitate, cea de-a doua categorie sold-out fiind cea de 145 de lei. Următoarele două tipuri de bilete ce se apropie de sold-out sunt cele care oferă acces în zona Golden Ring, la preţul de 200 de lei, urmate de cele situate în tribune, pe inelul superior, disponibile la preţul de 185 de lei. Pe lângă acestea, publicul mai poate opta pentru alte trei categorii, respectiv: 120 şi 95 de lei, pentru locuri pe scaun, sau 115 lei pentru un loc în picioare. Biletele rămase disponibile pot fi achiziţionate în continuare de pe Myticket.ro sau din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here