Miss Mary și-a sărbătorit majoratul

Miss Mary, puștoiaca de la casa de producție Red Clover Media, a devenit majoră. Ea și-a sărbătorit intrarea în rândul adulților printr-o petrecere de pomină care a avut loc sâmbătă seara.

majorat miss mary

Alături de Miss Mary, pe lângă prietenii și colegii de școală, au petrecut și colegii de la Red Clover Media. Alessia și F.Charm au ținut să-i ureze “La mulți ani!” tinerei artiste care are toate atuurile pentru a avea o carieră muzicală de succes.

majorat miss mary invitata alessia

“A fost un majorat așa cum orice tânăr și-ar dori. Am avut lângă mine familia, prietenii, colegii, echipa Red Clover și m-am simțit minunat. Am primit atât cadouri materiale, cât și scrisori, mesaje, urări, lucruri făcute manual (cum ar fi o pătură cu poze din diferite ipostaze ale vieții mele imprimate), cadouri care m-au impresionat. Important este că am avut lânga mine numai persoane care m-au făcut să mă simt bine și cărora le mulțumesc. Nu voi uita foarte curând această petrecere! Am avut parte și de momente amuzante, bineînțeles: am fost atât de distrași atunci când a fost adus tortul încât toată lumea a uitat de șampanie. Dar în final totul a fost așa cum mi-am dorit!”, a spus Miss Mary.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here