Un finalist de la „Românii au talent“ urcă pe scena „Vocea României“

Privirile sunt săgeți, replicile sunt arme, iar lupta este un deliciu. Audițiile pe nevăzute Vocea României continuă cu o ediție incendiară.

Antrenori Vocea RomanieiAntrenorii și-au propus să atingă mai multe obiective, concurenții au susținători celebri, iar emoțiile se transformă în hotărâre și dorința supremă de a merge mai departe în competiție. Vom descoperi voci extraordinare, pentru care Tudor, Loredana, Smiley și Moga ar face orice să le aibă în echipele lor. ”Sunt fermecat de vocea ei!”, ”Numai la vocea ta se uită!”, vor spune antrenorii.

Tot vineri, 23 septembrie, vom asculta melodii precum Have you ever loved a woman, You know I’m no good sau Stay și vom revedea unul dintre membrii grupului Concertino, finalist al sezonului cinci Românii au talent, care își dorește să impresioneze cu vocea sa și să întoarcă cele patru scaune la Vocea României. Pe lângă voci de excepție, în cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute vom fi fascinați și de câteva concurente extrem de atrăgătoare, care vor reuși să îi intimideze pe Tudor, Smiley și Moga.

Tudor se va transforma pentru câteva momente în aliatul lui Marius și va începe o adevărată luptă cu Smiley. Cei doi vor avea replici savuroase și vor discuta aprins despre Rahan și Tarzan. ”Aș putea să fiu Tarzan”, îi va spune Smiley, iar răspunsul lui Tudor nu va întârzia să apară: ”Aș vrea să sesizez nuanța dintre Tarzan și Rahan. Tarzan era pe genul culturist, mergea la sală, dar Rahan era mai pervers… pac cu bâta-n cap!”.

Vineri, 23 septembrie, de la 20:30, Smiley va fi încurcat de vestimentația uneia dintre concurente, care pare să semene cu o rochie de mireasă, vom fi surprinși de o cortină spectaculoasă și ne vom bucura de melodii blues, rock, pop sau country, interpretate magistral de concurenți carismatici și determinați să ajungă într-una dintre cele patru echipe.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here