Dying Fetus, Goatwhore, Fallujah şi Malevolence vor concerta la Cluj Napoca

Pe 7 decembrie, Dying Fetus alături de Goatwhore, Fallujah şi Malevolence vor concerta în România în cadrul turneului european care va ajunge şi în FLYING CIRCUS la Cluj Napoca.

Dying Fetus

Organizatorii au oferit fanilor 50 de bilete la preţul special de 45 de lei din care momentan au mai rămas 20, aşa că odată şi acestea epuizate , veţi găsi bilete Acces General la preţul de 55 de lei, până pe 15 noiembrie.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi în clubul Flying Circus.Acestea pot fi procurate la următoarele preţuri:

45 de lei – ultimele 20 bilete disponibile
55 de lei – până pe 15.11.2014
65 lei – după 15 Noiembrie şi în ziua concertului la intrare

Precizăm că toate cheltuielile aferente concertului au fost deja efectuate astfel că acest concert va avea loc cu siguranţă. Zvonurile potrivit cărora nu s-ar ţine concertul sunt invenţii nefundamentate apărute pe internet şi nimic mai mult.

Aflaţi pentru prima dată în România, Dying Fetus reprezintă unul din cele mai importante nume de death metal din lume cu nu mai puţin de şapte albume la activ.

La fel ca şi Dying Fetus, americanii de la Goatwhore se vor afla pentru prima dată în România, trupa urmând să îşi promoveze noul material discografic Constricting Rage of the Merciless, album ce a fost lansat în data de 8 Iulie via Metal Blade Records.

În deschiderea evenimentului vor cânta Fallujah şi Malevolence.

Evenimentul va avea loc duminică, 7 Decembrie, şi va fi găzduit de Flying Circus (str. Iuliu Maniu 2).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here