Ştefan Hruşcă revine la Sala Palatului pe 15 decembrie

Iarna se apropie cu paşi repezi, la fel şi sărbătorile. Şi cum niciun Crăciun nu este complet fără cântecele specifice sărbătorilor de iarnă, la mijlocul lunii decembrie Ştefan Hruşcă vine la Sala Palatului să ne colinde şi să vestească sărbătoarea bucuriei.

Stefan Hrusca

Hruşcă va reveni în ţara natală pentru a le oferi românilor darul său şi pentru a vesti pe cea mai frumoasă dintre sărbători! Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti, pe 15 decembrie 2014 şi va aduce românilor cele mai frumoase colinde şi cântece de Crăciun. Florile Dalbe, Trei Păstori, Afară Ninge Liniştit, Linu-i Lin, Sfântă-i Sara de Crăciun dar şi Rugă Pentru Părinţi vor fi cântate live de către cel ce este simbolul colindului românesc!

Colindele de Crăciun cinstesc vestea Naşterii Domnului Iisus Hristos a cărui mamă L-a născut într-o iesle, în preajma lui Iosif şi a vitelor. În apropierea Crăciunului, oamenii sărbătoresc naşterea Acestuia mergând pe la case şi spunând această poveste a Mântuitorului. Această sărbătoare ne aminteşte că Iisus ne ajută să începem un nou an cu bucurie, sănătate şi credinţă.

Surprizele nu pot fi încă dezvăluite, însă concertul din 15 decembrie va fi diferit faţă de cele de până acum. Pentru români, acest concert este o invitaţie a “Dascălului de colinde” (cum a fost supranumit Ştefan Hruşcă de către poetul George Tarnea) să preţuiască valorile şi tradiţiile autentice. “Este cel mai frumos obicei creştinesc şi românesc – de a merge să urezi de bine, pentru sărbători, celor dragi. Faceţi asta şi o să vă curăţaţi şi o să vă simţiţi mult mai bine sufleteşte Eu nu doar cânt, eu simt fiecare colind” a declarat Ştefan Hruşcă…

Preţurile biletelor pentru concertul din 15 decembrie 2014 sunt următoarele:
– 175 lei (categoria VIP)
– 150 lei (categoria 1)
– 120 lei (categoria 2)
– 90 lei (categoria 3)
– 60 lei (categoria 4)

Biletele pentru concertul din 15 decembrie 2014 se găsesc din data de 30 septembrie în toată reţeaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Librarium şi Eminescu, magazinele Flanco, Muzica şi Diverta, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan – Staţia de metrou Unirii 1.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here