Echipa Next Star a găsit-o în Gorj pe urmaşa Mariei Lătăreţu

Preselecţiile pentru cel mai îndrăgit show al serilor de joi, Next Star, difuzat de Antena 1, au adus în faţa juriului o mulţime de copii talentaţi nu doar din România, ci din întreaga lume.

MelindaMisiunea celor cinci juraţi – Lora, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru e din ce în ce mai dificilă – „Este cea mai grea seară de când sunt eu în emisiunea asta!”, a spus Connect-R la filmările pentru ediţia difuzată pe 3 aprilie, iar colegii săi l-au aprobat într-un glas.

Momentul care i-a determinat să facă o asemenea declaraţie i-a aparţinut unei micuţe domnişoare de doar 8 anişori, din Gorj, care i-a uluit cu o doină populară, cântată live cu taraful Marinache. „Eu aşa ceva, n-am mai auzit şi credeţi-mă că ştiu bine ce vorbesc”, i-a spus Maria. „Are trilul Mariei Lătăreţu, la doar 8 ani… zici că are 25 de ani. A ales două piese extraordinar de grele”, i-a mai spus artista.

Micuţa Melinda, la doar 8 ani, duce pe umerii săi multe din greutăţile oamenilor mari. Locuieşte doar cu bunica, într-o localitate din Gorj, pentru că părinţii săi, divorţaţi fiind, lucrează în afara ţării – tatăl în Grecia şi mama în Germania.

Indiferent de ce o să se întâmple în seara asta, aş face pariu cu oricine din lume că în câţiva ani va reuşi să îşi întreţină singură toată familia, cu vocea şi talentul său”, a spus Connect-R, iar Pepe a completat: „Copilul ăsta o să facă istorie în muzica populară”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here