Direcţia 5 a lansat videoclipul melodiei „De ce iubim“

Trupa Direcţia 5 a lansat videoclipul piesei “De ce iubim”, o baladă de dragoste ce ne îndeamnă la o analiză introspectiva a ceea ce înseamnă iubirea, pentru fiecare dintre noi.

Directia 5

Single-ul este compus de către Marian Ionescu şi Florin Dumitrescu şi oferă posibile răspunsuri celor care s-au întrebat, măcar o singură dată, “De ce iubim”. “Este simplu, sincer şi se potriveşte cu atmosfera din timpul repetiţiilor. Imaginile nu sunt trucate, iar pentru cei care filmau nu era clar că aceste imagini se vor vedea vreodată”, spune Marian Ionescu.

Regizat de către Petre Năstase şi filmat în Teatrul Elisabeta, videoclipul “De ce iubim” îi prezintă pe cei 5 membri într-o ipostază neaşteptată. Fiecare dintre noi poate empatiza cu partenerul pentru a primi răspunsuri la întrebările pe care dragostea ni le adresează. Membrii trupei încearcă să transpună această idee prin schimbul de roluri cu frumoasele domnişoare din clip.

Filmările pentru clip s-au desfăşurat pe parcursul unei zile, iar personajele au fost selectate prin intermediul Facebook-ului Direcţia 5.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here