FOTO Alessia şi Pavel Stratan au filmat videoclipul melodiei „Vorbe letale“

Alessia și Pavel Stratan au colaborat la cel mai recent single al artistei, intitulat “Vorbe letale”, o coproducție Red Clover Media si Cat Music, pentru care au filmat și un videoclip.

alessia-pavel-stratan-2042014-25

Clipul este o producție Red Clover Media în regia lui Alin Surdu. De styling s-a ocupat Amir Doboș, de make up Ana Mironescu, și Gabriela Buica de hairstyle. “Am avut lângă mine o echipă de profesioniști care s-a ocupat ca totul sa iasă foarte bine. Cu ei și cu Pavel alături nici nu am simțit când au trecut orele de filmare.”, a spus Alessia.

“La filmări totul a fost super, echipa, atmosfera, dispoziția, iar asta se va vedea în videoclip. Mi-ar fi plăcut ca scena cu “patul” să fi fost mai lungă și să mai fi renunțat la haine, că doar era destul de cald. Sper ca la următorul videoclip, la astfel de scene, să fiu eu regizorul, că doar de asta am făcut facultate de actorie și regie, nu? Până atunci însă mă mulțumesc cu ceea ce este și abia aștept să văd clipul. Țin să le mulțumesc, încă o dată Alessiei care este o dulce și o profesionistă în tot ce face, dansatoarelor care au umplut locul cu frumusețe și întregii echipe!” a povestit Pavel Stratan.

După cum spune și titlul piesei, Alessia și Pavel joacă rolul îndrăgostiților care au ca arme de seducție vorbele. Cei doi trăiesc, în videoclip, o poveste de iubire dificilă, plină de certuri, reproșuri, dar și gesturi drăgăstoase și împăcări pasionale. Alessia îi reproșează lui Pavel că este “mincinos de meserie”, că a știut să o mintă frumos, iar Pavel încearcă să o convingă de sentimentele lui, asigurând-o că totul o să fie bine și relația o să funcționeze.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here